zamilovaná
Tvé oči mě hladí po duši,
cítím,jak se naplňuje něhou a laskavostí,
až po úplný okraj,
chvilkami i přetéká.
Když slyším Tvůj smích,
v mém srdci se rozezní hudba.
Jemná písnička,
síla obrovského zvonu.
Když vnímám Tvou blízkost,
cítím nejen v srdci touhu,
být Ti nejblíž,
s rozpaky při psaní těchto řádků.
Přečteno 446x
Tipy 8
Poslední tipující: Jean-Paul Simon, o3_gambit, ARTeFakty X. Múzy, IronDodo, knihomolka, jitoush, Amonasr
Komentáře (0)