Miluji..
Miluji tvé upřímné oči,
v nichž porozumění nacházím,
tvé bezpečné náručí,
jež lásku mi zaručí.
Miluji úsměv, jenž zdobí ti tvář,
to on jest mého srdce žhář,
jeho okouzlení vrahem mých myšlenek se stává,
ta slastná krása bývá dravá.
Miluji tvůj něžný dotek,
bádající po mém těle,
já oddávám se mu směle,
v přívalu tvých lichotek.
Miluji tvou líbeznou duši,
jež čistá je jak sníh,
mám dojem, že to tuší,
vždyť nemilovat ji, byl by hřích.
Miluji srdce, jež bije v tvé hrudi,
jež i uschlou květinu k životu probudí,
máme-li lásku, tak nejsme chudí,
miluji tebe, navěky a ještě déle.
Přečteno 583x
Tipy 9
Poslední tipující: Druid, Krahujec, o3_gambit, IronDodo, knihomolka, Jana Wagi
Komentáře (2)
Komentujících (2)