Mezi světymezi slovymezi pocity ...
na hraně přežitístřílíš mi do těla
já to tak nechtěla
kde jsou ty moudré sovy?
kde jsi ty?
Sovy jsou všude, na hraně přežití jen on a ty...
11.11.2018 22:18:50 | básněnka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?