Sny
Anotace: Zdálo se mi o tobě...
Zdálo se mi o tobě,
bylo to někdy k ránu.
Lkaly sme po životě
jako ti herci v Prátru.
Plašili sme motýly,
kšá potvory, leťte pryč.
Křičeli jako krávy,
kazili nám snový chtíč.
Sny sou někdy šílené,
možná to tak musí být.
Cítíme to vzájemně,
co můžeme od snů chtít.
Komentáře (0)