Podzim lásky?
Je podzim, to vítr stromům krade listí,
jako ty kradeš jiskřičky z mých očí.
Jak bude stromům, až to zjistí,
když listí už bude spálené?
Je podzim a stromy zase bez života,
svoje ruce natáhnou k nebesům,
jako já, když si čtu optimistický motta,
a připadám si tak trochu znaveně.
Natahujíc ruce marně, leč vědomě,
když jdeš kolem a přesto skrze mě...
Láska, s láskou-bez lásky,
jak zbytečné jsou otázky...
Přečteno 361x
Tipy 6
Poslední tipující: danaska, mkinka, Cappp, Iva Husárková
Komentáře (2)
Komentujících (2)