Vašim holkám voněj vlasy
Maj pevný zadky, hladký stehna
Pevný prsa a dlouhý řasy
Nejsou kráva ani běhna
Na druhé straně moje partie
A neříkám to nadarmo
Člověk s tím nějak přežije, ale..
Jsou tlustý
Nebo nejsou zadarmo
Ah, ale jsou i výjimky..
Holky co jsou pošahaný
Daj ti, nemaj oblinky..
Jen se chtějí obden zabít,
a občas jsou vypatlaný
Nemusíš být zrovna znalec
Když volá, že stojí v okně
Zkusíš říct, že to má blbý
A pak už jí jen držíš palec
Sedmnáct nepřijatých hovorů
Píše mi, že hltá prášky
“Sry, nemohl jsem to vzit
mel jsem mobil na dne tasky”
Čtvrtek ráno, zdeptaná má něco v žíle
Do telefonu se mi vybulí
Sere mě, že musím do práce
Když její zadek teď snese cokoli
Ve výsledku je mi fuk
Že má moje stará bludy
Když mě nechá na výfuk
Když nemusim na obludy
Pecka :-)
25.11.2018 15:11:12 | Dane
moc se mi líbí... jako "pošahaná" která se řezala do břicha skákala do řeky polykala prášky chlastala a byla vděčná za každýho zasranýho smajlíka (teď čistá a "ex") jsem se po dlouhé době srdečně zasmála díky za radost a báseň ST :-))
14.11.2018 06:38:42 | Iva Husárková