Douška o strachu
Neměj strach o lásku,
ten jenom tíží . . .
Chceš-li tu pravou,
však projde i skalou,
i lehce se protáhne
mříží . . .
Za foto děkuji MIRA Photography
www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts
Omlouvám se, ale nějak se to ve mně pere
a pocitově bych konec napsal trošku jinak.
Ale je to jen můj subjektivní názor
...
chceš-li tu pravou,
ta projde i skalou
a lehce protáhne se
mříží...
21.12.2018 04:03:11 | kekebreke
:-) v pohodě, to však mělo vyjádřit ještě více důvěru v pravou lásku, že ona už si poradí :-). Díky za Tvoje přemýšlivé nakouknutí :-)! Přeju bezva den :-)!
21.12.2018 12:11:41 | Fany