Vinná
Anotace: Navždy nemilovaná?
Proplétám mezi prsty
sklenkou laciného vína
tak rudým a suchým
jako moje rety
Jejichž otisk na skle
mi němě připomíná
že není, kdo by slíbal
tu červeň v kouři cigarety
Že není, kdo by slíbal
ty krůpěje z mých lící
tak čiré a slané
jako oceán
Plápolání ohně
z dohasínajících svící
je posledním světlem
které mám
Když třísknu sklínkou o stůl
až zachvěje se slabě
a zhasnou i ty svíčky
zhasnou docela
Vytáhnu revolver z kapsy
přitisknu hlaveň k hlavě -
- po ovíněném smutku
zbyl jen oblak popela
Přečteno 479x
Tipy 13
Poslední tipující: LenkaT, tato22, Krahujec, Frr, o3_gambit, Kapka, Jenda P., Jen tvůj anděl, enigman, Danger
Komentáře (6)
Komentujících (5)