STVOŘITEL
otiskni svoje stopy do mne
vem do rukou
stvoř ze mne ve svých snech
třeba džbán z kterého budeš pít
talíř a z něj jístovoce zakázané
nebo jen vázu pro květinu
stvoř ze mne co chceš
ale až se probudíš
zjistíš-nejsi Bůh
jsi muž se svými sny
a já jsem stále stejná
z masa a kostí
žena
děvče
holčička
děvče
žena...