Maska....
Anotace: Včera jsem ji našla v mobilu... Ani jsem si nepamatovala, že je tam....
Myslíš si, že je to láska,
jen když on tě políbí,
najednou však spadne maska
a vůbec se ti nelíbí.
Nemá srdce vprostřed těla,
nemá plíce kolem něj,
ty jen brečet by si chtěla
a vůbec ti není hej...
Komentáře (2)
Komentujících (2)