Jsi víc, jsi moje moc
Jsi moje láska, jsi moje štěstí
Jsi moje jasná noc,
Noc ve které hvězdy na nebi září
Jsi můj žár v srdci,
Světlo v mé tváři
Jsi bolest v mé hrudi
Jsi mé zklamání,
Slzy v mých očích
Jsi nezapomenutelný čas
Dala bych vše za to tě vidět zas
Jsi můj život, teda jeho část
Ach to je tak....
Neuveritelne prekrasne
19.11.2018 18:11:22 | TVOŘILKA LENKA ČAJKOVÁ
Děkuju moc :)
19.11.2018 18:13:11 | Kikulinka
Nemas vubec,zac, dite dobry :)
19.11.2018 18:23:40 | TVOŘILKA LENKA ČAJKOVÁ