V dlaních
zůstala zamřížená tma
její křehký dotek oběšenců
potí se ve vzpomínkách
obličejem mrtvého měsíce
na nitce trpělivosti
jen poznáka, nikoliv výtka. Zamřížená-toto slovo bych chápal v rýmu, ale tady bych použil Zamřížovaná-jak z hlediska poetického, češtiny, tak slucholibého, což je teda taky blbý slovo... takže, zvukomalebného.
22.11.2018 20:22:02 | analfagot
... jen poznámka ...
... tvé chápání není účelem mého psaní ...
... ani to tu po nikom nechci ...
... a nežádám poznání ...
... porozumět pohnutkám mého života ...
... mých pár slov ...
... mého vyjádření ...
... neumím psát verš vázaný ...
... ani volný ...
... ani nic jiného ...
... jsou to mé pocity ...
... když nemáš empatie ...
... proč se snažíš ...
... upoutat mou pozornost ...
... myslím ...
... že jsem se ti snažila porozumět ...
... ještě dříve ...
... jsi mi ublížil ...
... proč tě stále zajímám ...
... ve tvých pocitech ...
22.11.2018 22:10:14 | Marcella
na nitce trpělivosti-jako nezbednej stínek panáci smějícího se***:-D* :-)ST*
21.11.2018 18:55:08 | Frr