V koncích
Anotace: Někdy to bývá těžké
Na skleněných kamínkách
v očích třpit se odráží
na cestě beznadějě
tvůj chlad touhu poráží
na střepech lásky
bloudím a vzpomínám
probodlé srdce
amorův šíp proklínám
na obláčku zrazených
propadlý tobě
v mracích zatoulán
přeji tě je sobě
Komentáře (1)
Komentujících (1)