hmm libí
a chceš se enem choulit?
nebo do klína?
hmm libí
ale pro mne není
tu tvoji to doufám osloví
hmm libí
ale pro mne není
vážně se chceš choulit
přijde mi to jako k mámě
někdy mám dost sil
přijmout choulícího dospěláka
nicméně mě spíše láká
mít možnost se sama opřít
já spíše sama bych
potřebovala se schoulit
obejmout a podržet
a nechtít za to nic ...
jen radost, žes mohl podepřít
hmm libí
ale pro mne není
ke mně se již někdo choulí
a je to můj syn
pokud bys chtěl
choulit se do mého klína
vyřiď si to prvně s nim
a taky s mým mužem
ale dávej bacha jako
neboť i dle toho
se pak zařídím
hm líbí
děkuji za inspiraci
23.11.2018 14:42:52 | Romana Šamanka Ladyloba