Jsi čistá jako padlý sníh
krásu máš obrazů secesních
jsi jemná jako hedvábí
které motýl vyrábí
Jsi premiéra nikoliv repríza
jsi záhadná Mona Lisa
jsi má káva po ránu
co má sílu vulkánu
Jsi můj magnet vždyť to víš
ač vzdálen jsem
tak rovněž blíž
jsi první hvězdou na obloze
jsi bohoslužbou v synagoze
Jsi přenádherná stará báje
jsi Eva vprostřed božího ráje
jsi pro milence smutná píseň
jsi pro podané pánská přízeň
Jsi východ slunce
který kraj nadějí zalévá
jsi sladké hrozno
ve vinicích na révách
Jsi delfínem co skáče z vody
jsi k nebeské bráně schody
jsi na obloze klenoucí se duhou
jsi vždy první
nikdy druhou
Jsi Ježíšovým posmrtným plátnem
jsi jeho křížem na místě posvátném
jsi pro nemocné nadějí
kterou jim Bůh nadělí
Mno, to je neskutečně nádherné! Akorát místo uprostřed bych dala vprostřed ale jinak opravdu,opravdu žasnu..Waaaw!
17.07.2019 20:40:51 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA