Chtěl bych Tě, lásko má, po ránu spatřit
Hledět Ti do očí a po vlasech hladit
Chtěl bych Tě, lásko má, mít vedle sebe
Dlouze Tě objímat, až se zatočí nebe
Chtěl bych Tě, lásko má, na ústa líbat
Za nocí hvězdnatých, Tvůj spánek hlídat
Chtěl bych Tě, lásko víc
Zatím však nemám nic
Toužím a čekám dál
Jenže jsem stále sám
Chtěl bych Tě, den co den
Jsem Tvou láskou opojen
Toužím a doufám úpěnlivě
Nepřestávám čekat trpělivě
Chtěl bych Tě, lásko má, v poledne pravé
Držet Tě pevně a zbořit vše dané
Chtěl bych Tě, lásko má, mít na dosah ruky
Rvát se jak rek a přemoci pluky
Chtěl bych Tě, lásko má, milovat v noci
Lásko má jediná, máš mě ve své moci.