Proč to nejde...?
Anotace: Každý děláme chyby, které nejdou vratit zpět.
Kdyby šly vrátit zpátky ty slova,
kdybych mohla s tebou mluvit znova.
Jen lásku bych ti vyznávala
a polibky slibovala.
Slova vyřčená
už do úst se nevrátí
a bolest palčivá
v srdci neskončí.
Řekla jsem, co nechtěla,
protože cítím pravý opak.
Slova z pusy vypadla
a přitom nedomyslela: CO PAK?
Zas postarala jsem se o bezesnou noc
a bohužel nebudu ji mít sama.
Proč jich je tak moc?
Můžu si za to sama!
Ale proč ty?
Promiň...Čas zpátky nechodí...
Komentáře (2)
Komentujících (1)