dovol mi tě milovat
Anotace: Dovol mi tě milovat
Dovol mi tě milovat pofoukat tvé bolavé rány které ti život uštědřil a které ti byly dány...prohrála jsi tolikrát vše tě zmahalo ty jses nepřestala prát slunce ti vždy na cestě svítilo..ozařilo ty bolesti co v sobě máš aby jsi se svěřila jen tomu koho skutečně z náš...mě můžeš věřit říci cokoliv jsem tvoje záchranná loď tvůj příliv i odliv...
Přečteno 424x
Tipy 3
Poslední tipující: o3_gambit, enigman
Komentáře (1)
Komentujících (1)