Vrať se

Vrať se

Anotace: Vrať se s jarem, vrať se s létem...

 

Vrat´ se s jarem, vrat´ se s létem

Vrat´ se s červencovým deštěm

Vrat´ se v sukni z rudých máků

Vrat´ se s jitřním křikem ptáků

 

Chybí mi tvůj úsměv letmý

Chybí mi tvůj dotyk něžný

Chybí mi tvé křivky ladné

Chybíš mi, není to snadné

 

Scházíš mi, už je mi to jasné

Scházíš mi, je to velmi vážné

Scházíš mi, sem případ marný

Scházíš mi, hledám proces vratný

 

Hledám, slídím jako blázen

Hledám v kopcích i pod srázem

Hledám stopy, otisk v písku

Hledám ztracenou svou lásku

 

Křičím, volám, nenacházím

Křičím nahlas, že mi scházíš

Křičím tiše, nejsem slyšet

Křičím, šeptám do té výše

 

Čekám, hodiny a dny už nepočítám

Čekám a stárnu, bez tebe sám

Čekám, roky plynou na druhý břeh

Čekám a šedivým, bude ze mne kmet

 

Prosím, lásko vrat´ se s létem

Prosím nebe, ať se spolu sejdem

Prosím, křičím něžná slova

Prosím, šeptám, žádám boha.

Autor milda0043, 01.12.2018
Přečteno 353x
Tipy 5
Poslední tipující: o3_gambit, Kapka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Láska navždy? Toužení - soužení, ať se v dobré obrátí. Líbí se mi.

02.12.2018 03:04:55 | Kapka

líbí

Člověčí toužení,je věčné soužení
díky

05.12.2018 18:48:08 | milda0043

líbí

Pěkný nápad, hodně poetické. Už jsem zapomněla, jak je jazyk barvitý.

02.12.2018 00:08:30 | Adulii

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel