Mladá dívka
Anotace: I tohle je život.
Když z poupátka stane se květ,
jak kouzlem se promění svět
Pak i nohatému děvčátku,
zahoří srdce pro lásku
Zájmy a záliby, vše se mění,
panenky upadly v zapomnění
A láska, ta mocná kouzelnice.
dotírá na tebe stále více
Polibky, obětí a touhy žár,
tohle už tvůj rozum neustál
Dívčí duše touží se vznést,
necháš se miláčkem svést
Poznáváš rozkoš, něhu i cit,
věrností chceš se mu odměnit
Děkuješ osudu, že ti ho dal,
ten rošťák si s tebou ale jen hrál
Přečteno 383x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (2)
Komentujících (2)