Poblouznění
Na konci světa s pouty minulosti
konečná meta či náznak budoucnosti
zůstatek pocitů v marnosti naděje
kapičky slz tvořící krůpěje.
Nahota osudů zbitá je časem
bez velkých jizev, ale to mate
na konci života záblesk projasnění
čekám jen na úsměv co vše změní.
Jemnost je ve tváři a srdce ze zlata
nadána úsměvem a city bohatá
jen jeden krůček k pocitu spasení
a nebo míle k nočnímu hlazení.
Přečteno 441x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, jvacl, o3_gambit, Romana Šamanka Ladyloba, Kapka
Komentáře (4)
Komentujících (3)