Něco se pokazilo
asi se strhnul pramen
u srdce zamrazilo
tak drž mě kolem ramen.
Tvá duše je jak studna
jenže nic není na vždy
suchem je voda u dna
lži vládnou místo pravdy.
Láska je jako potok
bez pramene vysychá
já jsem byl špatný prorok
řeč vody už neslýchám.