MŮŽEME?
Ať se díváš kamkoliv, vlevo nebo vpravo,
lásky kolem je tak málo, méně než je zdrávo.
Můžeme si dovolit, držet jen tak za ruce?
Veřejně anebo tajně, mezi domy v proluce?
Závidět nám bude lidí asi jistě spousta,
aniž by si ochutnali lásky sladká sousta.
Petřín se snad jednou bude zase červenat,
jako hezky tráva v loukách jarem zelenat.
Dokázáno vědecky, láska léčí stres,
Polibky i hlazení nosí stejný dres.
Proto prosím všechny lidi, nejen jenom mládí,
ať se taky, tak jako já, s Tebou milý svádí.
Přečteno 390x
Tipy 2
Poslední tipující: o3_gambit, Kapka
Komentáře (0)