s rozvahou ustrašených králíků
dělám se zajímavým
ve složitém terénu
při hledání odvahy
✴
ta zrzavá uličnice lhostejně mlčí
a jen občas v udivení
prohrábne mou vysílenou ofenzivu
✴
jsem připraven teleportovat
svou hranou nevšímavost
která jí zakryje oči
než jí políbím
jen to musím dobře načasovat
abych nedostal facku
✴✴