Tuláci
Anotace: Najdou se někdy?
jsou jako dva tuláci
jeden toulá se hlavou
ten druhý životem
cestou se potácí
a v náladách plavou
bouřlivým šramotem
kráčí s myšlenkou ubohou
a jednou se... třeba
budou vlastnit navzájem
ale zastavit se nemohou
trhají ze sebe kousky chleba
když láska střídá nezájem
jeden druhého se vzdali
ostatním mlčky závidí
a oči mají plné zrady
co šlo, to z těla odtrhali
a teď už dávno nevidí
osudem tuláka je... umřít hlady
Přečteno 288x
Tipy 10
Poslední tipující: Křemen, Krahujec, J.Karasová, BaZiNgA, Jean-Paul Simon, Frr, Druid
Komentáře (1)
Komentujících (1)