Anotace: O tom, jak krásný je nalézat světlušky v hluboké tmě.
Sbírka: S láskou až na kraj světa
Ty jsi přenádherná ....Rozplakala jsi mne.....Jsi....Ach Světýlko máš to tak nádherné ...Tvá duše je ... Líbezná..Tak líbezná Ach Lussy........Stvořeníčko přenádherné :-)
Jsi bytost plná Lásky a dovedeš tu Lásku přenésti i na druhé :-)
08.12.2018 17:07:25 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA
To je krásně napsané! Ani nevíš, jakou mám radost, že mé emoce z básniček ovládnou i hlavy jiných. Děkuju za to! :)
09.12.2018 10:54:37 | LussiaH
jsi tak drahocenná...tolik ti toho toužím říct..ach lusy....kéž bys mi naslouchala prosím alespoň chvíli jen...
09.12.2018 21:10:27 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA
Jakkoliv dlouho bude v mých silách :)
10.12.2018 18:13:11 | LussiaH
videla jsem Te duchovně...
10.12.2018 21:47:18 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA