VTEŘINÁM
Anotace: věnováno...jinak je to takový "pokus"...jednou mě zaujal název básničky a jestli onen autor promine použiju ho do anotace...:-)..."blábol z lásky"
Píšu Ti dopis
co zapálit's chtěl
a víš,že hřích přestává hřát
víš co jsi mohl a víš co jsi směl
tak teď se mi můžeš jen smát...
Vzácná je láska
co zabil jsi sám
a možná že nebyla a možná že snad
já vím co's měl,víš já to znám
dotyk ledu umí jít spát...
Důvody jsou pryč
a Ty víš,že já
svou víru si schovávám
neznám už radost a nemám k ní klíč
však minulost ponechávám....
.....vteřinám...
Komentáře (4)
Komentujících (4)