Anotace: ...
Kolikrát měl jsem tě ve své náruči
kolikrát jsem vše zhatil
kolikrát potkal jsem tě
abych tě navždy ztratil
lásko
co jizvy necháváš
a rýhami zdobíš tvář
a za víčky zavřenými
spouštíš
svůj biograf
tu čistou svatozář
naděje
a prázdnoty
svatozář notové osnovy
bez noty...