nadevše
Lampu zhasla
do peřin uleha
je nádherná a velmi půvabná
Žena kterou jsem si vzal
s kterou roky tvořim pár
Nevyměnil bych ji nikdy
i když pár chyb má to neříkám
Miluji ji nade vše
jen za ní hned domů z práce pospicham
Ona je můj klenot který nikdy z rukou nedám
Přečteno 346x
Tipy 4
Poslední tipující: mirecek, Lighter, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)