Dívka v mlžném oparu
.
Viděl jsem tě tančit
v tom nejzazším rohu temného kouta
v pohybech veškerý cit
na nohou dvě zrezlá pouta
Viděl jsem tě usínat
vedle odpadků a syrového pachu
v koutcích červeň od vína
mrtvolný úsměv pořezané tváře barvy nachu
Viděl jsem tě ležet na lopatkách
špinavou rukou zakrývalas nahé tělo
krev z dlaní stékala po kapkách
pak více již se nesvíjelo
Plakat jsem tě neviděl
přes ranní mlhu poznával tvé obrysy
bylas můj přelud a já se zastyděl
na lásku napsal ti dlužní úpisy
Přečteno 400x
Tipy 17
Poslední tipující: vojtěška, enigman, piťura, jitoush, jondys, Aura, Jort, breberkar, život je pes, Frr, ...
Komentáře (5)
Komentujících (4)