Usmívám se
když v očích
leskne se mi
změna na hraně
včerejška a zítřka
Na rtech mám
nevyřčená slova
lásky, co přišla
s úsvitem
staronové zimy
Čas vykřičet je
do všech tichých
koutů vesmíru
bych řekla
terpve přijde
A tak nechávám je
neřízeně planout
v jiskrách vloček
svého znovubijícího
srdečního nitra