Večer už má na kahánku
zlatý třpyt si měsíc chystá
země ukládá se k spánku
s usnutím si nejsem jistá
V noci nemohu-li spáti
přijde on a šeptá jemně
prý že mě chce milovati
v objetí mě drží pevně
Noc ticho kraji propůjčí
myšlenky s pocity hrají
usínat s láskou v náručí
už strachy se rozplývají
Řeka-noc tajemně plyne
teď už cítím jenom něhu
lodička své plachty svine
držím se pevného břehu...
Taky poslední dobou nespím...
18.12.2018 15:58:12 | Philogyny
...po půl noci začnu snít
v půlčtvrtý už zase fit
tu přestávku unesu
jdu na Liter, k Libresu
pak jdu ještě hajnout
už náladu mám fajnou :-)
ráno vstanu - neposeda
odpoledne někdy běda
bez zdřímnutí se to nedá...
Zdravím a přeju s úsměvem dobrou noc!
18.12.2018 19:51:08 | Kapka