Jitra
mám ráda
ta jitra
tichá . . .
svět sotva
dýchá
a venku čeká
vůně hlíny . . .
jen prosím
silná buď
alespoň
z poloviny
jak včera
i dnes
i zítra . . .
ta chuť
mé sladké
domoviny . . .
Za foto děkuji MIRA Photography
www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts
Báseň jak kmen a pěkné výhonky. Líbí se mi i sdílená přání s pocity.
18.12.2018 11:30:32 | šerý
:-) hm, asi to tak vypadá :-), díky, šerý, za moc pěknou pochvalu, měj se fajn :-)!
19.12.2018 07:20:26 | Fany
Díky, Fany&Mira za krásné ráno, výSTižné...
18.12.2018 07:16:46 | Jindřišek
:-) Jindřišku, vyřídím i Mira :-), moc díky za Tvou milou návštěvičku :-)!
19.12.2018 07:18:39 | Fany