"Miluji,o to tady běží."
Svíčka již zhasla,
pírko padlo a já se třásla.
Láska byla na návštěvě,
já dala jí polibek tak zběžně.
Začala plakat celá jen zbledla,
a tak já ji z podlahy zvedla.
Zvedla z kaluže slz,co sladké byly,
od rukou lidí,co jí ublížily.
Já byla jednou z nich a ona odpustila hřích,
slyšela jsem jen její láskyplný smích.
Odpustila,tak jak umí to jen kněží.
"Miluji",řekl,"o to tady běží".
Komentáře (1)
Komentujících (1)