Anotace: ...
Chlad objal nás
kolem ramen
kůra vdechla pel
našich ztišených
hlasů
když rty
se toužily spojit
k rozhovoru
plném nedočkavosti
objevovat
zatímco
vločky sněhu
na skle
i ve vlasech
hrály
vánoční melodii
jak za starých časů ...