Cesty
.
Konečně spánek
nejpožehnanější ze všech
A voda po dlouhé prašné cestě
Loučili jsme se při setkání
a milovali na dálku
chodidly čechrali zvlhlou louku
a na nebi hledali zrcadlo
Kolik srdcí a kolik dlaní
dnes ještě budu znát
a nezemřu - li pláčem
že mi zdaní i ten kousek citu
i náš sobě darovaný hmat
..
Stojím tu probuzený a bez žízně
a nabízím spánek a vodu
..
A venku čeká tma a cesty bez světel
Přečteno 324x
Tipy 11
Poslední tipující: enigman, Jort, Frr, ZILA78, Dreamy, šerý
Komentáře (2)
Komentujících (2)