Anotace: Jedna z mých básní, psaných od srdce. Báseň je o mé těžce nemocné kamarádce, kterou miluji, a píši o tom, jak zemřela.
Zlato,tohle moc dobře chápu,protože jsem si prošla něčím podobným.Nesmís umírat,protože jsi mladá,a ona chce,aby jsi žila.:(
05.11.2020 18:03:43 | Anii
Krásně jsi to napsala. Cítím ve Tvé básni Lásku, oddanost a též veliký smutek.Vím, že to muselo být pro Tebe těžké, ale kamarádka byla určitě šťastná, že Tě měla.A Ty zůstaň tady, Život máš před sebou. I ta největší bolest jednou zmírní trápení a bude zase dobře.
Ale to Ty určitě víš.
Ráda jsem Ti dala ..ST..
14.04.2020 22:28:49 | Jaruška