Jezero z nevěry
Anotace: Neni to nikomu věnováno,ani jsem neměl žádný motiv.Jen mě to napadlo. Možná se v tom pár lidí najde.
Slunce nevychází,ani nezapadá
Měsíční svit,který máš tak ráda
topí se v jezeře plném přání
Topí se v dešti bez ustání
Na břehu jezera prosí smutný lid
Prokletá nevěra,kdo tě nechal žít?!!
Déšt z očí po vlnách jen stéká
jezero slz proudí do daleka.
Nápoj smutku,
který nikdo nechce pít
V jeho pramenech nechalas mne utopit
Komentáře (2)
Komentujících (1)