Víno rozlité na parapetu
půlnoc se spojila s touhou
pro hvězdu
pro kometu
počítám nebe
pusy co nedostanu
pak usnu
a zase vstanu...
Ta je, krásna uspávanka :)
01.03.2019 12:48:38 | maryshka008
ano ... jednou s ním ... s ní... všichni vstaneme ... úsměv.z... tichá krása ... ostatně .... jako vždy u Tebe ...
30.12.2018 21:23:07 | zdenka
Tak podej, podej mi ještě ten kalich
to víno, co s nocí se měnívá na líh
snad na dně se perlama zaleskne
pak vyměním veselé za teskné
30.12.2018 19:06:17 | Now