Chladná láska
Anotace: Každý jsme někdy pocítili chlad, ale nenechali nás tomu napospas.
••❄︎••❄︎••❄︎••❄︎••❄︎••❄︎••❄︎••❄︎••❄︎••❄︎••❄︎••❄︎••❄︎••❄︎••
Cítíš to?
Tvé ruce na těch mých,
jsou chladné jako roztávající se sníh.
V tvých očích září čistota bílá,
spadající vločky každému připomíná.
Mluvíš neustále tak potichu,
Každičké tvé slůvko, ale zanechá mi v hlavě otázku.
City máš křehké jako led
a srdce jako z mrazu.
Probledlé nebe připomínajíc tvoji pleť,
trochu tepla ti pošlu.
Abys ty neztuhnul,
na jednom místě se nezastavil.
Nenechal se studem pohltit a
svoji lásku nepotopil.
Stále doufám, že tvé ruce jednou hřejivé budou.
Že Sluníčko prosvítí tvou oblohu sivou.
Tak pojď, půjdeme tou studenou cestou spolu.
Budeme společně čelit tvému mrazu.
••❄︎••❄︎••❄︎••❄︎••❄︎••❄︎••❄︎••❄︎••❄︎••❄︎••❄︎••❄︎••❄︎••❄︎••
Přečteno 370x
Tipy 5
Poslední tipující: Discord, Kapka, Jana Wagi
Komentáře (0)