Je t'aime
Prostření stůl,
ty a já, blázen tvůj.
Růže to zdobí, a hudba hraje,
víno se nám do sklenic lije.
Od stolu k tanci,
kdo by řek že mám tuhle šanci?
Tancovat s láskou svou,
s tou mou překrásnou princeznou.
Mám pro tebe tyhle slova,
co srdce mé zpívá.
Je t'aime
Je t'aime
Je t'aime mon amour
Je t'aime mon amour
Je vais dire à tout le monde
Je vais dire au monde
Je t'aime
Je t'aime
Budu ti je zpívat v dne i v noci,
budu ti je zpívat ve zdraví i v nemoci.
Je t'aime
Je t'aime
Je t'aime mon amour
Je t'aime mon amour
Je vais dire à tout le monde
Je vais dire au monde
Je t'aime
Je t'aime
Ma chérie, je t'aime toujours
Je t'aime toujours
Je t'aime
Je t'aime
Ma chérie Je t'aime toujours
Je t'aime toujours
Ma chérie tu vas m'épouser
tu vas m'épouser
Komentáře (0)