Být a žít....
Anotace: smutná "báseň", která se ale nerýmuje...
Být tak, být tu, být tam,
být u něj, být s ním,
být...být
žít
žít si tak, žít tu, žít tam,
žít u něj, žít s ním,
žít...žít
být a žít
Chci, nemůžu
Nechceš, můžeš
Být tak a žít tak,
jak bych chtěla.
Jseš tak a žiješ tak,
jak chceš...beze mě.
A já žiju, nežiju
jsem, nejsem
S Tebou bych žila i byla,
ale ty žiješ a jseš beze mě
...a jsi šťastný.
Stojím na druhé straně propasti
a vidím Tě...
Směješ se, jsi šťastný...
já na druhé zesinám smutkem.
Dělí nás obrovská, hluboká propast.
...skočím!!!
Není propast mezi námi,
není už moje trápení.
Ty jsi šťastný.
A já...nežiju, nejsem...
Komentáře (0)