Nechci být jen tvá kamarádka
Anotace: ty, auto, chtíč, my, život?
nechci být jen ta, se kterou jsi něco měl
tys zřejmě necítil tu souhru našich těl
nechci být jen ta, kvůli které zastavíš v lese
víc zklamání už moje mysl neunese
nechci být jen ta, která to co chceš ti dá
přála bych si být jen a pouze tvá
ale na lásku
musíme být
dva
Přečteno 555x
Tipy 9
Poslední tipující: Druid, ZILA78, Jort, clarysa, Kapka, Špáďa
Komentáře (4)
Komentujících (4)