duše
Šero zahalilo krásu duší
které na sebe čekají ale tuší
Že buď se sejdou
nebo nepoznají
Budou jen navždy bloudit
a hledět do neznáma
Ani jedna z nich nebude milovana
Přečteno 367x
Tipy 6
Poslední tipující: Alciele, šerý, Kapka, Lighter, clarysa
Komentáře (2)
Komentujících (2)