kus sebe
Věnoval jsi mi kus sebe
já si toho nevažila
Byla jsem natolik hloupá
a nikdy ti nevěřila
Myslel jsi to se mnou vážně
já tě odmítla
Teď týdny truchlim
a sebe proklinam
Přečteno 445x
Tipy 6
Poslední tipující: o3_gambit, Kapka, ZILA78, clarysa, šerý
Komentáře (2)
Komentujících (2)