Touha
Škoda,že se stydím řict
jak chtěla bych tě mít.
Škoda,že se bojím říct
jak hodně se mi stýská.
Kdybych našla odvahu
tak věděl bys,
že chtěla bych Ti býti blízká
jak jen to může jít.
Přečteno 532x
Tipy 2
Poslední tipující: Danger
Komentáře (1)
Komentujících (1)