lásky řád
Utekla jsi za jinym
proč jses navždy odloučila
Bez slůvka a rozloučeni
zavrhlas mě má dobrota
Dal jsem ti vše
po čem jsi toužila
proč jsi mě nechala
a dveře přede mnou zavřela
Řikavalas budeme spolu napořád
tak proč jsi změnila naši lásce řad
Přečteno 399x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)