Lístek
čas od času
vylezu na žebřík
abych byla ti blíž
(možná to oceníš)
a nahoru posílám
tam do té velké dálky
těch veršů pár pár vět
(s nimi i pár vad)
obyčejně a bez obálky
pak vznáší se
na lístkách kopretin
ach létat
je tak snadné . . .
i dnes
tiše čekám odpověď
snad jen dřív neuvadne?
ani jeden zatím
nepřilétl zpět . . .
Za foto děkuji MIRA Photography
www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts