Hřejivá láska
Nebe světlušek,
hřejiví domek.
Krásy čar,
vlasy jak jar.
Zpěv srdce,
tančí lehce.
Víno stéká,
hřejivá deka.
Ohně zpěv,
objímá je lev.
Šeptá lásku,
objímá krásku.
Nebe bílí pláč,
čarovní hlas.
Ruku ji vzal,
tanec s ní mal.
Na bílem poli,
jak v ptačí roli.
Komentáře (0)