Skoro jarní...
Anotace: když mi chybíš....
Vpitá do mraků
tvého těla
pomalu odbíjí
hodina celá
v květech máků
usínám ti v klíně
a křídla motýlí
přistanou na hladině
na vlnách vzrušení
mám totiž tušení
že už tě nepustím
ze své náruče
celá se rozpustím
v Tobě
srdce zběsile tluče
vlastně obě...
Přečteno 460x
Tipy 15
Poslední tipující: Jan Urban, ZILA78, Alciele, enigman, Laika, Kapka, Dreamy, Now
Komentáře (9)
Komentujících (4)